Rozán Eszter blogja

Rozán Eszter blogja

Nem jött el

2017. november 05. - Rozán Eszter

Decemberben megjelenik a Nem jött el című regényem. Ez az ötödik könyvem, az előzőekhez hasonlóan izgalmas történet, Opál és a családja helyett teljesen új szereplőkkel. 

Rejtélyes vallási csoport próbálja különleges módszerekkel magához csalogatni az embereket, hogy miután megtértek, teljes kontroll alatt tarthassák őket. A gyülekezet tagjai számára természetes a drákói szigor, vakon követik az elöljárók utasításait. Közben Alma, a harmincas éveiben járó képzőművész lelkesen készül Düsseldorfba, a téli kiállításra, barátja azonban válaszút elé állítja, vagy ő, vagy a művészet. Hogyan fonódik össze Alma sorsa a gyülekezettel, s hogyan kerül kapcsolatba a jelen eseményekkel Emmeline Pankhurst, a nőjogi harcos? Új regényem fontos kérdéseket boncolgat, és egy testhez álló feladattal Kovács felügyelő is megjelenik a színen. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozaneszter.blog.hu/api/trackback/id/tr3213180882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása